Vallei College

Paladijnenweg 611 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

333 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vallei College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Vallei College foto

Op Vallei College vind je 4 klassenfoto’s en 333 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Na twee jaar RSG Thorbecke moesten wij "kakkers" fuseren met de "aso's" van het Schothorst college.

Na twee jaar RSG Thorbecke moesten wij "kakkers" fuseren met de "aso's" van het Schothorst college. Weet nog goed dat we een aardige rel geschopt hebben bij de schoolfotograaf voor de 1e klassefoto, aangezien deze man alleen Schothorst college op zijn bordje had staan. Ook gelijk dat jaar samen met Jurriaan Graaff in het schooltoneelstuk gespeeld. Compleet afgefikt door de dienstdoende criticus van de Amersfoortse Courant, maar wel een lieve ingezonden brief van iemand die wij allemaal niet kende. Te veel leuke momenten eigenlijk; de roos in de jas van Mijke, Engels van Magnum p.i., maar dan zonder snor (hoe heette die vent ook alweer?), de rampzalige uitwisseling met Duitsland, waarbij ik terecht kwam bij een of andere macrobiotische muts, wiens moeder niet kon koken (en bij de rest werd er constant ge-BBQed) en natuurlijk het eindexamen weekend op Ameland (ga je mee wadlopen? Nee, ik heb een kater!!!)

Vallei College, 1991

De leukste herinneringen heb ik overgehouden aan Tor, de uitwisseling in havo-4 naar Duitsland, de 24-uurs reis naar Parijs, de wiskundelessen van Landman waar ik nooit iets van snapte en die keer dat de hele school op z'n kop stond toen Ajax de wereldbek

De leukste herinneringen heb ik overgehouden aan Tor, de uitwisseling in havo-4 naar Duitsland, de 24-uurs reis naar Parijs, de wiskundelessen van Landman waar ik nooit iets van snapte en die keer dat de hele school op z'n kop stond toen Ajax de wereldbeker won!

Vallei College, 1990

Super coole tijd gehad met super coole mensen, wat wil je nog meer?.

Super coole tijd gehad met super coole mensen, wat wil je nog meer?

Vallei College, 1993

?