Vakschool Wageningen dep. Arnhem

Boulevard Heuvelink in Arnhem, ( Toon op kaart )

34 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vakschool Wageningen dep. Arnhem, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 34

Op Vakschool Wageningen dep. Arnhem vind je 0 klassenfoto’s en 34 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 24

We hadden een erg leuke klas met Ren é, Mike, Richard en Kirsten.

We hadden een erg leuke klas met Ren é, Mike, Richard en Kirsten. Maar ik ben voornamelijk benieuwd hoe het met Kevin Gores is uit mijn klas. Dus ken je Kevin... Laat het hem even weten!

2004, Deleted

KMBO Brood en Banket.

KMBO Brood en Banket.Praktijk lessen waren leuk maar oa Ned Eng en vakrekenen.....saai en simpel. Leek wel brugklas nievau. Volgde het de laaste maanden ook niet meer echt. Bij de diploma uitr. keek een docent mij heel verbaasd aan, hij dacht dat ik al half jaar van school was :-)

2004, Gerard

peter, werner ,gerard en allemaal hadden ze dezelfde blauwe bril!!! we zijn t laatste jaar kmbo nog naar praag geweest voor een uitwisselings project, en was bijzonder gezellig.

peter, werner ,gerard en allemaal hadden ze dezelfde blauwe bril!!! we zijn t laatste jaar kmbo nog naar praag geweest voor een uitwisselings project, en was bijzonder gezellig. voor de rest was t gewoon helemaal geweldig en leuk, vond t ook heel erg jammer dat t in 1991 dr op zat!!! Mis iedereen nog best wel vaak!!!

2004, Deleted
?