UvA subfaculteit Andragologie

Bickerseiland in Amsterdam, ( Toon op kaart )

27 scholieren

Bekijk de volledige pagina van UvA subfaculteit Andragologie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

UvA subfaculteit Andragologie foto

Op UvA subfaculteit Andragologie vind je 0 klassenfoto’s en 27 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Nog gestart op de Prinsengracht in een informele groep van deeltijdstudenten.

Nog gestart op de Prinsengracht in een informele groep van deeltijdstudenten. Naast mijn werk gestudeerd en ook tussenposen uitgeschreven geweest. Mijn horizon is verbreed en ervaar nog steeds veel voordeel van deze brede multi disciplinaire opleiding. Veel geleerd van Ruud Konigel en Willem Vrakking.

UvA subfaculteit Andragologie, 1977

Vaag.

Vaag

UvA subfaculteit Andragologie, 1981

Fijn! Ik zat op de Universiteit! Helaas kon ik ook deze opleiding niet helemaal serieus nemen.

Fijn! Ik zat op de Universiteit! Helaas kon ik ook deze opleiding niet helemaal serieus nemen. Het voornaamste leerboek was: "De Burger als Andragoog", geschreven door onze "professor". Met hem zaten we vaker in de kroeg dan in de collegebanken. Die 10 uur college per week in gebouw "De Narwal" stelde ook al niet veel voor. Veel teksten lezen van Selma Leydersdorff. In mijn groep zaten voornamelijk oude randgroep en straathoekwerkers met een berg maatschappelijke ervaring. Over stellingen moesten we urenlang discussiëren terwijl zij tevoren het antwoord al wisten. Maakte niet uit: er moest en zou worden gediscussieerd. Hield me vooral bezig met protesteren en cabaret tegen de WUB (wet univerisitaire besluitshervorming) en mijn bijbaantjes. Ik geloof dat deze subfaculteit niet lang heeft bestaan.

UvA subfaculteit Andragologie, 1978

?