ulo nylan

prinsessenweg in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

93 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ulo nylan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ulo nylan foto

Op ulo nylan vind je 32 klassenfoto’s en 93 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

vriendinnen joke leers, francoise de ruyter.

vriendinnen joke leers, francoise de ruyter

ulo nylan, 1964

Ik was geen liefhebber van de school, maar had er buiten de school om een heel mooie tijd, hoewel in "mijn" tijd de school feitelijk Mulo Nylân heette.

Ik was geen liefhebber van de school, maar had er buiten de school om een heel mooie tijd, hoewel in "mijn" tijd de school feitelijk Mulo Nylân heette. Duits van Miedema en Engels van Nijboer legden de basis voor mijn vakantiereizen. Osinga alias "Goofy" stimuleerde mijn liefde voor het schrijven, nog bedankt! Van der Geest met zijn wekelijkse woordjeslijst Frans. Drama, maar ik houd wel van het land. Waar zouden Tineke de Vries, Anneke Jansen uit Wirdum zijn en wat doet Riemer Kramer nu en al die anderen die tegelijk met mij in 1971 examen hebben gedaan.

ulo nylan, 1966

Ging toen en ga nu nog steeds veel om met Nineke Lindeboom.

Ging toen en ga nu nog steeds veel om met Nineke Lindeboom. Toen ook met Anneke Wassenaar, Joke Leers, Anneke Liberg, en de tweeling Doete en Saakje Venema. In 2001 geschrokken van het bericht in de krant dat Saakje was overleden. Opvallende type's waren Trees Douma, Coba Brandsma en Jan van Tuinen. Leerkrachten: de Boer, Bontius (zie ik nog wel), Post (vorig jaar nog gesproken), Kuik, Moeke Wiersma, Nijboer, Zwart, Douma, Boonstra. De grootste kwal was Schaafsma die ervan genoot leerlingen tot op het bot te vernederen en voor schut te zetten. Hij gaf ook les op een andere school (welke weet ik niet) waar enkele leerlingen het hebben geflikt een overlijdensadvertentie van hem in de Leeuwarder Courant te plaatsen. Dat is toen een hele rel geweest met rectificatie en excuses enz. Ik vond het een geweldige stunt. Laatste reunie was in 1985 en dat was heel leuk.

ulo nylan, 1965