ULO Noord

Hoeksewaardweg in Amsterdam, ( Toon op kaart )

189 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ULO Noord, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ULO Noord foto

Op ULO Noord vind je 65 klassenfoto’s en 189 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn leerkrachten waren o.

Mijn leerkrachten waren o.a. De heren Blanken (directeur), Van der Hoeve 1, van der Hoeve 2, van Hemessen (was toen een echte Ajax-supporter)Mevr. de Waal-Stam,van Harten, Veld. Vreeswijk (met zijn scooter) Een paar namen van mede-scholieren die ik nog die ik nog herinner zijn o.a. Herman de Vries, Piet van Merveld, Sijmen Schouten, Arend Vroeg in de Weij, Hannie van Rossum, Adrie van Oostveen, Nel van Zanten, Sita Nieuwboer, Outger Zondervan, Jan Last, Pita Bakels. Gorter, Els Bretschneijder.Jan Vos/

ULO Noord, 1957

Begin Hoeksewaardweg later Floraweg.

Begin Hoeksewaardweg later Floraweg.Een paar bekende:Ingrid Pauw,Harry,Liana,Liesbeth,Esther,Greta en zus,Charles,AnjaJongen,e.v.a.

ULO Noord, 1976

Hans Heym met brood en pindakaas Berliner bollen in de pauze bij de bakker op de Schellingwouderdijk Schaatsen op de ijsbaan aan de Adelaarsweg.

Hans Heym met brood en pindakaas Berliner bollen in de pauze bij de bakker op de Schellingwouderdijk Schaatsen op de ijsbaan aan de Adelaarsweg. Meester Blanken die de Beatles met wanna hold your hand maar niks vond en de Moldau van meneer Lith, met zijn dochter in de Messcherschmidt. Waar is die tijd gebleven. Henk MIckers achter in de kip-in-blik auto.

ULO Noord, 1960

?