ULO B ( van Ruivenschool)

Ruivenstraat 39 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

43 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ULO B ( van Ruivenschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ULO B ( van Ruivenschool) foto

Op ULO B ( van Ruivenschool) vind je 37 klassenfoto’s en 43 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leraar Verbaan Voetbaltoernooien met Pasen, watersnoodramp 1953 directeur Touw.

Leraar Verbaan Voetbaltoernooien met Pasen, watersnoodramp 1953 directeur Touw

ULO B ( van Ruivenschool), 1949

Klasseleraar(toen Onderwijzer) Burger.

Klasseleraar(toen Onderwijzer) Burger. Klasgenoten: Jacob vd Berg, Jenny de Buck, Hanny vDriel, Molly Driessen, Henny Dullens, Janny vdGaag, Jan vGameren, Tine de Haas, Peggy Hagenbeek, Suze Houtkamp, Cor Korsten, Jeanne Kragt, Jan Louman, Cor vdMade, Willy Oosterhuis, Dick vd Torre etc, laat eens wat van je horen!!

ULO B ( van Ruivenschool), 1945

Ik zat in klas van leraar Bouman.

Ik zat in klas van leraar Bouman. Van een oud fotootje weet ik nog alle namen van leerlingen. Met 2 ben ik nu in contact: Harry Koelega en Joop van Wensveen. Wij zoeken nu de anderen. Als ze lid zijn van deze website, dan zouden Hans Verhoef, Barend Polak, Bernard Bouwman, Piet uit Beijerse, Henk Vlaspolder, Anton Engelman, P. de Wilde zich kunnen melden .... Via mijn vriend Henk Böhm weet ik ook van een foto van een andere klas waarin hij en zijn broer Frans. Harry heeft van onze klas 2 foto's in zijn map geplaatst. Hij weet niet alle namen meer ... Wie helpt ?

ULO B ( van Ruivenschool), 1948

?