ULO

Gashouderstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ULO foto

Op ULO vind je 4 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

3 jaar lang Juffrouw Teunissen samen met Trudy de Klerk en Ton van de Velde.

3 jaar lang Juffrouw Teunissen samen met Trudy de Klerk en Ton van de Velde.

ULO, 1958

mijn klasseleraar was Vermeulen.

mijn klasseleraar was Vermeulen. Voorts kan ik me nog herinneren de leraren Meijnders en v.d Zwaan. De rest van het corps kan ik nog wel voor me halen maar niet de namen. Ik ging veelal om Met Axel van Leeuwen, John van der Lugt, Wout Duvalier en Leo v.d. Zwaan Verder ken ik nog de Gebr. v.d. Mooij. Van de dames staat me nog heel goed bij Diana van Engelen en ene Ankie.

ULO, 1962

weinig, heb er slechts twee jaar op gezeten maar ik was geen studiebol, ik kon het niet opbrengen om huiSwerk te maken en men verzocht mij vriendeljk maar te verdwijnen.

weinig, heb er slechts twee jaar op gezeten maar ik was geen studiebol, ik kon het niet opbrengen om huiSwerk te maken en men verzocht mij vriendeljk maar te verdwijnen. Op school gezeten met Yvonne Schoonderwoerd en Marja Lodder. De leraar duits was erg oud en werd veel gepest vind ik nu nog zielig men. Tournier kon mooie verhalen vertellen, Gasthouderstraat was dependace van de wollefoppenstraat geloof ik.

ULO, 1967

?