ULO

Oosterstreek in Noordwolde, ( Toon op kaart )

87 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ULO foto

Op ULO vind je 3 klassenfoto’s en 87 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Fijne tijd op deze school, "Jaques est dans le pré" daarmee begon mijn eerste les.

Fijne tijd op deze school, "Jaques est dans le pré" daarmee begon mijn eerste les. Alleen dat mijn diploma beloond werd met een bromfiets viel niet bij de leiding in goede aarde!

ULO, 1957

ik woonde als kind uit het westen bij oom en tante aan de Jokweg 59.

ik woonde als kind uit het westen bij oom en tante aan de Jokweg 59.Den Hoeve.Wat is er van Johannes Nijk (van Den Hoeve) geworden? Hij ging in het onderwijs.Hij was klassekameraad.

ULO, 1944

IK zat altijd wel in een gezellige klas, toen kon je nog examen doen in de derde klas van de Mavo, een klas met ongeveer 9 klasgenoten, waarin we in een soort barak achter de school zaten, later ook nog examen gedaan voor mavo 4.

IK zat altijd wel in een gezellige klas, toen kon je nog examen doen in de derde klas van de Mavo, een klas met ongeveer 9 klasgenoten, waarin we in een soort barak achter de school zaten, later ook nog examen gedaan voor mavo 4. Leraren die ik mij goed herinner o.a Martens, Dijkstra, Nieman, Schuiling , Neuteboom.

ULO, 1972

?