ULO

in Someren, ( Toon op kaart )

21 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ULO foto

Op ULO vind je 4 klassenfoto’s en 21 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een hele leuke tijd geweest, vooral omdat je steeds bewuster in het leven ging staan.

Een hele leuke tijd geweest, vooral omdat je steeds bewuster in het leven ging staan. We kwamen net als de huidige brugwuppies vol verwachtingen hier naar toe en gingen naar ons idee als piepjonge volwassenen van school vandaan. Het eindexamenjaar blijft me vooral bij, omdat je echt bewust was van het feit dat iedereen een ander levenspad ging bewandelen. Een aantal bleven bij een vervolgopleiding nog bij elkaar, sommige gingen werken en studren (daar hoorde ik bij) en de grootste aantal verloor je daardoor uit het oog. Mijn beste vriendin destijds was Olga Piznak, mijn favoriete leraar was de heer Konings, hij gaf wiskunde, en de heer van der Linden (nederlandse leraar) boezemde bij mij ontzettend veel ontzag in. Die man keek werkelijk dwars door je heen en wist al eerder dan jij of je iets wilde ondernemen wat niet door de beugel kon. In die tijd had ik geen oog voor de jongens, ik vond ze zelfs heel vervelend en vrij druk. Zelf behoorde ik niet tot die populaire groep, maar keek wel eens heel jaloers naar hen, omdat ze zoveel durfden en konden.

ULO, 1965

Heb een leuke tijd gehad.

Heb een leuke tijd gehad. Lang leve de lol. En voldoende was voor mij voldoende. Jammer genoeg was dat op het eind van de derde klas niet genoeg. De leerkrachten kregen toch gelijk, dat ik het wel kon, ik slaagde tenslotte met 3 tienen en twee negens.

ULO, 1958

in mijn tijd heette het al de mavo in someren.

in mijn tijd heette het al de mavo in someren. ik heb 2 jaar op deze school gezeten maar er kwam meer in het leven zoals uitgaan en zo dat vond ik toen ook belangrijk

ULO, 1974

?