Uitgebreid Technische School

Emmastraat 24 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Uitgebreid Technische School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 15
  • Schoolgenoten 44

Op Uitgebreid Technische School vind je 15 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 25

Afd. elektrotechniek. Leraren:...

Afd. elektrotechniek. Leraren: de Vries, Vlaar, Lohman, Paleari, Hoenselaar, Snel, Jousma, etc.... meer weet ik nu even niet. Klasgenoten o.a. : Dick Kleipoel, Gradus Gemmink, Wim de Ruiter (=gekke Gerrit! Heeft veel later nog een act met een doos gedaan op TV in een programma van Andre van Duin), Adri Bakker Na examen in militaire dienst bij de verbindingsdienst van de landmacht. Functie: bedienaar van mobiele draaggolftelefonieapparatuur die via straalverbindingen op de UHF band de telefoon verbindingen in het veld voor de legerstaf verzorgt.

2002, Dirk

De school was toen in de Jan d...

De school was toen in de Jan de Heemstraat. Tja biljarten in de Lindelaan met Nico Schippers en ... Harry Schutte en nog eenpaar kornuiten. Tot we een week voor het examen werden gesnapt wegens afwezigheid bij Calorische Werktuigen bij "Kacheltje". Na een week papiertjes prikken rond de school mochten we toch examen doen.

2003, Deleted

Weet helaas niet al te veel me...

Weet helaas niet al te veel meer van deze tijd. Zou dus leuk zijn om iemand van de ouwe "bende" weer eens te leren kennen. "Kacheltje" als leraar is nu nog een bekende naam.

2003, Deleted
?