Twentsch Carmellyceum

Lyceumstraat 36 in Oldenzaal, ( Toon op kaart )

868 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Twentsch Carmellyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 65
  • Schoolgenoten 868

Op Twentsch Carmellyceum vind je 65 klassenfoto’s en 868 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 345

de pittige details van dhr. Ba...

de pittige details van dhr. Baak.

2002, Deleted

Mijn echte naam is Hans Keupin...

Mijn echte naam is Hans Keupink; ik kwam uit Ootmarsum. We fietsten met een hele club naar school. Daar was o.a. Jos Heerink bij. Het lijkt me leuk om met oude klasgenootjes in contact te komen. Dan wil ik wel meer vertellen. Het is ook zo leuk om te horen wie er heimelijk verliefd op me waren. Ik was op heel wat meisjes ( na elkaar) verliefd. Laat van je horen?lezen.

2002, Hans

Wat was het heerlijk om uit he...

Wat was het heerlijk om uit het raam te staren en de wagons van de langsrijdende goederentreinen te tellen. Als er weer eens een oefening in Duitsland was kwamen hier de tanks langs. We hadden in de eerste klas, brugpiepers, wiskundeles van Wim Kessels. Die verdween naar later bleek omdat hij als zuiderling in het zuiden een baan vond. In mijn herinnering een 'grote man'. Toen ik hem na jaren weer ontmoette op een reunie bleek hij een stuk kleiner dan mij. Er zijn zo veel herinneringen.

2002, Pieter
?