Twents Avondcollege

Lyceumlaan in Enschede, ( Toon op kaart )

61 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Twents Avondcollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Twents Avondcollege foto

Op Twents Avondcollege vind je 0 klassenfoto’s en 61 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ja die automatenkoffie was dus ECHT vies! Ik had economie van Herman vd Zanden, dat was een ramp, want dat was veel te wiskundig, dat had ik nooit gehad.

ja die automatenkoffie was dus ECHT vies! Ik had economie van Herman vd Zanden, dat was een ramp, want dat was veel te wiskundig, dat had ik nooit gehad. Het was het eerste jaar van de Mammoetwet. Later is hij een vriend van me geworden. Ik was verliefd op Dinie Hartgers, ze had rood haar en noemde me jongetje Migchelbrink. Later was ze beheerster van markt 17, een kunstuitleen. Ik scheurde in m'n autootje rond de markt om bij haar op te vallen. Maar eigenlijk was ik nog veel verliefder op die knaap die achter me zat, hij kwam uit Nijverdal, en wilde economie gaan studeren. Hij had van die mooie handen! Maar ik had ook wel de pest aan hem, begon ik eindelijk iets te snappen, wilde hij weer 3 hoofdstukken verder! Er zat ook een jongen bij ons in de klas die altijd bij regen en wind op z'n brommertje uit Denekamp kwam of zo, een beetje een boerenjongen, maar als hij frans begon te spreken, viel onze mond open van verbazing! Hij kon dat perfect.

Twents Avondcollege, 1968

Engels van meneer Hooijbergh, Fantastische klas met Christie van der Veen, Jan Tent, Charles ZwartS, en vooral natuurlijk John Busker, die me jaren lang heeft opgehaald en gebracht, samen op de fiets en eindeloos gepraat.

Engels van meneer Hooijbergh, Fantastische klas met Christie van der Veen, Jan Tent, Charles ZwartS, en vooral natuurlijk John Busker, die me jaren lang heeft opgehaald en gebracht, samen op de fiets en eindeloos gepraat. In 2007 hebben we telefonisch contact gehad, en John is dus inderdaad piloot geworden, zijn grote wens. Hardstikke leuk. Christie en ik hebben elkaar inmiddels weergevonden en zien elkaar geregeld, en bridgen wel met onze mannen.We hebben het wel eens over een reunie, maar we kennen eigenlijk niet genoeg mensen meer.Christie heeft van haar vader wel eens gehoord dat wij een bijzondere klas waren, heel saamhorig.

Twents Avondcollege, 1965

Weinig echte herinneringen.

Weinig echte herinneringen. Samen met een Amerikaans meisje nooit naar Engelse les omdat we niet het gevoel hadden daar echt iets te kunnen leren. Van Heiningen (biologie). Een geweldige leraar maar ik wist nooit waneer ik in beeld was. Een geschiedenisleraar die tijdens WO II in een Japans kamp had gezeten en het op een gegeven moment niet meer aan kon.

Twents Avondcollege, 1980

?