Turfmarktschool

Turfmarkt in Zwolle, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Turfmarktschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Turfmarktschool foto

Op Turfmarktschool vind je 19 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

====Weet iemand zich mij nog te herinneren?===== Ik zat in de klas bij o.

====Weet iemand zich mij nog te herinneren?===== Ik zat in de klas bij o.a. Hannie v.Marle en de dochter van de hoofdonderwijzer v. Oudelaar. Ook Tinneke(?) kan ik mij nog herinneren. Zij woonde aan de overkant van het kanaal aan de Turfmarkt. Klas 1t/m 3 bij juffr. v.d. Wal (speelde viool)

Turfmarktschool, 1946

heb een jaar op deze openbare lagere school VII gezeten Bagijnesingel 2', toen naar school IV ernaast.

heb een jaar op deze openbare lagere school VII gezeten Bagijnesingel 2', toen naar school IV ernaast. Herman en Marietje Vellinga ken ik nog. Piet Heinstraat (opa en oma Vellinga). Marietje van kleuterschool Schoolstraat(v.Berkumstraat)Op school VII in de klas gezeten bij juf Schutte. Herinner me toch nog wel wat kinderen. Vooral als je de klassefoto eer bij haalt.

Turfmarktschool, 1948

Ik weet ook bij deze school niet of ik in de kleuterklas of de eerste klas heb gezeten.

Ik weet ook bij deze school niet of ik in de kleuterklas of de eerste klas heb gezeten.Maar in de eerste klas heb ik maar een half jaar gezeten .En toen zijn we verhuisd van af het almelosekanaal.In die tijd is er ook een ongeluk gebeurt bij de watertoren.Ik meen dat er een stuk van de toren is afgevallen en op een meisje haar hoofd is gekomen.En als ik het goed heb hete dat meisje Willemand.Mijn nicht Marja Wijngaarden zat ook op deze school .Van daar deze foto.Ik woonde op het Almeloosekanaal 7a.Je kunt me bereiken maar dan mag je even puzzelen op snor_ zelf @ ya hoo. com

Turfmarktschool, 1956

?