Tuindorpschool

Schoollaan in Maarn, ( Toon op kaart )

126 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Tuindorpschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 24
  • Schoolgenoten 126

Op Tuindorpschool vind je 24 klassenfoto’s en 126 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 129

Nepalese dag; zonder eten naar...

Nepalese dag; zonder eten naar school en dan boekweit met linzen voor ontbijt, les op de grond en zelf speelgoed maken van waardeloos materiaal. Buitendag ergens in de zomer; eerst een speurtocht en na de barbecue met de klas blikspuit in het bos. Onzetted leuke school!

2002, Tonny Tessa

leukste lerares: Marga Rotink....

leukste lerares: Marga Rotink. Slagbal op het schoolplein en dan stiekem hopen dat iemand de bal de tuin van de buren in sloeg. We zamelden toen geld in voor Ghandaki,dat moest men in zelf beschilderde jampotjes doen; wat is daar eigenlijk ooit van geworden?

2002, Femke

Onze hoofdmeester noemde zijn ...

Onze hoofdmeester noemde zijn leerlingen af en toe 'druif' en 'lord wanhoop'. In de klas met Tanja, Solveigh, Mironne, Ilona, Sanne, Femke, Hilde, Bas, Arnoud, Michel, Arend, Joep, Quinten, Martin, JanWillem, Erik, Hans, WillemJaap, Folef en ik vergeet er misschien nog een paar. Ik zie tot mijn schrik dat Michel ALLE klassefoto's op deze site heeft gezet??? Wel leuk om die weer terug te zien.

2002, Ingrid
?