Trimbeets

Hendrik Ringenoldusstr 1 in Gorredijk, ( Toon op kaart )

200 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Trimbeets, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Trimbeets foto

Op Trimbeets vind je 29 klassenfoto’s en 200 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Fijne school.

Fijne school. Ik zat in de klas met Marloes de Jong, Sieta Kersbergen en Sita Kerstma en Jacques Meester. De hoofdmeester was hr. Jongstra of Jongsma.

Trimbeets, 1967

er was een hele lieve juf altijd en ze woonde op de stationsweg juf brouwer was een rare juf meester bosma meester de vries sierksma en meester wieling later jongstra meerder namen van leerlingen zijn pietie brouwer klazina klasien hennie hellinga aafke

er was een hele lieve juf altijd en ze woonde op de stationsweg juf brouwer was een rare juf meester bosma meester de vries sierksma en meester wieling later jongstra meerder namen van leerlingen zijn pietie brouwer klazina klasien hennie hellinga aafke oene v.d. laan kerst die later helaas is verongelukt max sietse en anke de jonge roelie bouma e.v.a je mag me gerust een mail sturen hoor vind ik wel gezellig!!

Trimbeets, 1963

Juf Jansma, die mooi en lief was.

Juf Jansma, die mooi en lief was. Juf Brouwer, streng....br br br Meester Brouwer, die zo prachtig, levensecht kon voorlezen. Meester Sierksma, die mij de liefde voor de natuur bij bracht. Het hoofd van de school was meester Wieling.

Trimbeets, 1958

?