Triangel

Hunzeweg 22 in Nieuw-Annerveen, ( Toon op kaart )

38 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Triangel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Triangel foto

Op Triangel vind je 7 klassenfoto’s en 38 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

begonnen in groep 5 als een 'kakker' uit Zwolle.

begonnen in groep 5 als een 'kakker' uit Zwolle. Een sterke vriendschap met Tina de J. musical: "Spoken op Griezelstein" .. verplicht een kus van meester Freddy op je verjaardag! enne de bekende uitspraak tijdens de pauze: "Laatst aangeraakt, doe niet meer.."

Triangel, 1986

De lagere school in Nieuw Annerveen, dat zijn nog eens herinneringen.

De lagere school in Nieuw Annerveen, dat zijn nog eens herinneringen. Ik heb er hele leuke vrienden gehad en het merendeel mag ik gelukkig nog steeds tot mijn vriendengroep rekenen. Ik woon nu in Gieten maar kom nog bijna dagelijks in Spijkerboor en Nieuw Annerveen. Als ik dan bij de school langs rijd dan gaan er weer een heleboel herinnering door mijn hoofd: veel voetballen op het sportveld achter de school, knikkeren op het plein en na schooltijd regelmatig een appeltje meeplukken van een appelgaard. Fantastisch!

Triangel, 1980

veel voetbal in de pauzes.

veel voetbal in de pauzes. Les gehad van o.a. meester Molter en meester Wind. Klasgenoten : Albert, Mina, Ineke, Silvia, Hans, Jannie, Yvonne.

Triangel, 1974

?