Torenschouw

Sterkenburg 11 in Oosterhout, ( Toon op kaart )

128 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Torenschouw, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Torenschouw foto

Op Torenschouw vind je 7 klassenfoto’s en 128 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bianca Hermsen die in de 4e klas op dat rek viel en hechtingen moest hebben, Jan-willen Roelandsdie altijd van die leuke feestjes gaf.

Bianca Hermsen die in de 4e klas op dat rek viel en hechtingen moest hebben, Jan-willen Roelandsdie altijd van die leuke feestjes gaf. Meester John, oh alles wat vrouwelijk was was verliefd op hem. Sandra Kuhlman, Philomena van Look.

Torenschouw, 1974

Deze school heb ik doorlopen van de eerste tot en met de zesde klas.

Deze school heb ik doorlopen van de eerste tot en met de zesde klas. Meester John van klas 4 en 5 was écht een lekker ding. Helaas ben ik bijna iedereen uit het oog verloren. Ik heb in de vijfde leren "schuifelen" en kreeg in de zesde mijn eerste echte zoen !

Torenschouw, 1974

De school op zich was best leuk, alleen had ik het er niet zo naar mijn zin.

De school op zich was best leuk, alleen had ik het er niet zo naar mijn zin. Ik was dan ook blij dat ik naar de middelbare school ging. Mijn vriendinnetjes waren Marion Brent en Tanja Gorissen. Juffrouw Ageeth vond ik niet leuk. Meneer John zoals de rest van de vrouwelijke schoolgenootjes wel. Meneer Paul geloof ik vond ik een echte tuinkabouter.

Torenschouw, 1976

?