Toorts

Biezenkreek in Rotterdam, ( Toon op kaart )

141 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Toorts, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Toorts foto

Op Toorts vind je 39 klassenfoto’s en 141 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb hier tot begin 6e klas opgezeten, ben toen door omstandigheden naar Enschede verhuist Heb helaas nooit afscheid kunnen nemen van mijn klasgenoten zat bij Truus en Brigitte in de klas , ook nog een Carmen en Bernadette.

ik heb hier tot begin 6e klas opgezeten, ben toen door omstandigheden naar Enschede verhuist Heb helaas nooit afscheid kunnen nemen van mijn klasgenoten zat bij Truus en Brigitte in de klas , ook nog een Carmen en Bernadette. Bij Brigitte speelde ik toen veel thuis. Ik woonde toen in kreekhuizen. Meester Asbach was toen het schoolhoofd, en die noemden we stiekum altijd meester Asbak. Ik weet nog dat ik thuis alleen maar verteld had dat we een nieuwe schoolhoofd hadden en dat die meester Asbak heette, je kunt je voorstellen hoe dat bij de eerste ouderavond gegaan is...poe wat heb ik op mijn kop gehad toen.

Toorts, 1964

Ik kwam op die school in de 5e klas.

Ik kwam op die school in de 5e klas. Doodeng vond ik dat. Meester Chris met rood haar, die ook tennisleraar was. Op schoolkamp naar Ulvenhout. Meester Esbach. En de afscheidsmusical "Ik heb een jasje gekocht" Klasgenootjes: Reinier, Elvera Kroes, Jacqueline Speksnijder, Esther Knoop, Eline v. Wingerden, Linda en Anja Harmsen, Peter Bouwens, Marcel Mark, Edward Mohanlal, Farah, Rechita, Chietra (ook maar opgezocht allemaal hoor, een hoop gezichten zou ik niet meer weten!)

Toorts, 1981

godsdientles met dominee ?? Met kerstmis zingen voor de ouders in de kerk in sportdorp de Hoeksteen.

godsdientles met dominee ?? Met kerstmis zingen voor de ouders in de kerk in sportdorp de Hoeksteen. Veel kinderen uit sportdorp zaten op de Toorts.

Toorts, 1966

?