Toneelschool Arnhem

Hommelseweg 169 in Arnhem, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Toneelschool Arnhem, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 10

Op Toneelschool Arnhem vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 9

Mijn god !!! Deze hele schooltijd was geweldig.

Mijn god !!! Deze hele schooltijd was geweldig.een van de belangrijkste dingen in mijn leven , is het feit dat ik op deze school heb gezeten.Toneelschool Arnhem collega's weten waar ik het over heb. Aan de anderen : slechts een avondvullend gesprek zou enigszins kunnen duidelijk maken HOE GAAF HET IS OM ZO"N SCHOOL TE MOGEN DOEN!!!

2003, Deleted

Heb erg veel geleerd op deze school maar vooral dat ik geen acteur wilde worden.

Heb erg veel geleerd op deze school maar vooral dat ik geen acteur wilde worden. Arnhemmers werden altijd 'de navelstaarders' genoemd en dat klopt: het heeft veel weg gehad van een commune: willen vertellen over misstanden in de maatschappij maar er ondertussen niet in staan, willen laten zien waar 'gewone mensen' mee struggelen maar ondertussen een hautaine opstelling hebben. Anne Buurma is in mijn ogen funest voor de kwaliteit van deze school. Een van de beste besluiten van mijn leven was om na twee jaar te stoppen met deze opleiding!

2004, Deleted

Leuke, vermoeiende en leerzame tijd.

Leuke, vermoeiende en leerzame tijd. Ben ook zo blij dat ik weer in Amsterdam woon. Heb nog veel contact met al die mensen die daar zaten...Mandy bijvoorbeeld en vele anderen. p.s. 'ik had een kastje neergezet in de hal met daarop een heel duidelijk briefje 'afblijven'. Nu is het kastje weg. Wil diegene die het kastje heeft gepikt het terugzetten? B.v.d.' p.s. 'Waar is mijn kaas!!!! Ik had een heel nieuw stuk in de ijskast gelegd en nu is ie weg. graag een nieuw stuk terugleggen' p.s. 'Wie heeft de zachte volleybal gezien? We zijn hem kwijt..'

2004, Deleted
?