Togtemaarschool

De Vlijt 14 in Bedum, ( Toon op kaart )

245 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Togtemaarschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Togtemaarschool foto

Op Togtemaarschool vind je 18 klassenfoto’s en 245 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de grote vakantie tussen klas 5 en 6 in 1982 verhuisd naar Uithuizen.

In de grote vakantie tussen klas 5 en 6 in 1982 verhuisd naar Uithuizen.

Togtemaarschool, 1976

Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten,kwam in de vijfde klas bij meester Reinders en de zesde bij Jaap Rozema.

Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten,kwam in de vijfde klas bij meester Reinders en de zesde bij Jaap Rozema. Ik heb echt een te gekke tijd gehad. Op dinsdagmiddag les van Paul(tje)Lubberts. Heb ik zelfs met mijn examen nederlands een opstel over geschreven. We gingen dan ook lopend naar school met ons 'ouwehoerclubje'(Marije,Katy, Marloes en ik). Nog steeds contact met Marije , Katy en Linda. Nu breng ik mijn dochter en zoon ook naar deze school.

Togtemaarschool, 1985

Op Hyves is en 6e klas-1988 hyve aangemaakt! Daar ziten nu al 14 mensen in die klas! Het fiets-weekendje naar "De Zonnebloem" in Roden, helemaal schor gelachen niet alleen 's avonds met z'n allen in de slaapzaal maar ook tijdens de bonte avond.

Op Hyves is en 6e klas-1988 hyve aangemaakt! Daar ziten nu al 14 mensen in die klas! Het fiets-weekendje naar "De Zonnebloem" in Roden, helemaal schor gelachen niet alleen 's avonds met z'n allen in de slaapzaal maar ook tijdens de bonte avond. Wij deden in de 6e 'Europe' met 'the final countdown' en in de vijfde klas een vaag toneelstukje

Togtemaarschool, 1981

?