Toermalijn

Sparrenlaan 4 -5 in Emmen, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Toermalijn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Toermalijn foto

Op Toermalijn vind je 7 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Twintig jaar gewerkt als leraar op deze school, eerst op het vso daarna op het so, met veel plezier.

Twintig jaar gewerkt als leraar op deze school, eerst op het vso daarna op het so, met veel plezier. Groeten aan alle oud leerlingen en oud-collega's. Nu aan het werk als directeur van basisschool de Brummelbos in Erica.

Toermalijn, 1983

de fijn leuke jaren jaren die we toen hadden samen super.

de fijn leuke jaren jaren die we toen hadden samen super

Toermalijn, 1998

Ik vind dit een superschool met geweldige collegas en al die leuke leerlingen.

Ik vind dit een superschool met geweldige collegas en al die leuke leerlingen. Met veel oudleerlingen heb ik nog steeds veel contact. Ik geniet nog elke dag van het lesgeven en vooral plezier maken met de kinderen.Het geluk van de kinderen staat hoog in mijn vaandel. Vanaf januari 2008 geniet ik na ruim 44 jaar juf te zijn geweest samen met mijn man Jan van mijn/ons pensioen. Ik vermaak mij veel in de tuin, die er als een sprookje uitziet.Ik ben veel bezig om de tuin op te pimpen, veel spuiten van potjes, beelden met zilver.Ondertussen hebben wij 12 zitjes, vanwege de 100 jaar oude eikenbomen gaan we dus met de zon mee om een zonnige plek te vinden. We proberen de mediterrane sfeer in onze tuin te creëren. Verder lees ik sinds tijden weer boeken, vooral psychologische thriller. Samen gaan we geregeld op stap , tuinen bekijken, naar theater en dagtrips.

Toermalijn, 1999

?