Toermalijn

Marktstraat 22 in Wormerveer, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Toermalijn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Toermalijn foto

Op Toermalijn vind je 1 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voormalige Bisschop Romeroschool.

Voormalige Bisschop Romeroschool. Van deze periode kan ik me eigenlijk niet zoveel bijzondere/opmerkelijke dingen herinneren...

Toermalijn, 1984

Na een fusie tussen de Bisschop Romeroschool en de Johan Boumanschool ontstond de Interconfessionele basisschool Toermalijn.

Na een fusie tussen de Bisschop Romeroschool en de Johan Boumanschool ontstond de Interconfessionele basisschool Toermalijn. Groep 1 t/m 4 aan de Marktstraat 22 en 5 t/m 8 aan de Beukenweg 8. Sinds 10 februari 2003 zitten we weer met zijn allen aan de Marktstraat 22 en dreigt het gebouw aan de Beukenweg een ruïne te worden. Ik werk al 28 jaar in Wormerveer en vanaf het eerste begin is juf Eva nog steeds mijn collega en Simon Fortuijn al sinds 1980. Nu, in 2006, woon ik op de Esdoornlaan 59 en kun je me vereren met een bezoek. Je bent altijd welkom. Overigens: de kinderen op school noemen me nu meester Peter.

Toermalijn, 1995

Voorheen de Bis.

Voorheen de Bis. Romeroschool. Daar heb ik 8 leuke jaren gehad met leuke klasgenoten/leraren. Jos Josso vond ik een onwijs leuke leraar en was blij dat we hem 2 jaar hebben gehad. Volgens mij groep 5 en groep 7. linda2390****hot

Toermalijn, 1984

?