Tjerk Walles Mavo

Brandemeer 156, Bilgaard in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

456 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Tjerk Walles Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Tjerk Walles Mavo foto

Op Tjerk Walles Mavo vind je 16 klassenfoto’s en 456 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het was een rare school, maar toch erg veel plezier gehad.

Het was een rare school, maar toch erg veel plezier gehad. Er lag vloerbedekking op de vloer, daarom mocht je bepaalde schoenen niet aan en mocht je niet met vulpen schrijven. Als je te laat kwam, moest je bij de conciërge, meneer Overdijk, een geel briefje halen, anders mocht je de les niet in. Bij drie gele briefjes moest je een middag terug komen en de meest vreemde klusjes doen, zoals afwassen, de fietsenstalling aanvegen enz. Een greep uit de docenten: De Graaf; kon soms een hele les over andere dingen praten dan geschiedenis. Van Olst; is een keer voor de klas in slaap gevallen omdat hij het de avond ervoor iets te gezellig had gehad. Heeft mij nog eens achterna gezeten in de gang omdat ik uit kwaadheid de vuilnisbak in zijn lokaal had omgekiept. De Jong I; driftkikker. Ik had al geen les meer van hem, maar ben toen met een pruik op bij mijn vriendin de klas in gelopen en heb gedaan of ik een nieuwe leerling was. Daar trapte hij natuurlijk niet in. In de winter sneeuwballen door en tegen zijn raam gooien. Van Koningsveld; dat vond ik wel een erg leuke leraar. Jammer dat hij naar een andere school is gegaan. Wegman; tijdens een scheikunde proef kwam het hele lokaal onder de rook te staan. Ik had 1 beste vriendin, Gerlien Klein. Waar zij was, was ik en andersom. Helaas ben ik na de Mavo naar Uithoorn verhuisd.

Tjerk Walles Mavo, 1978

Leraarnamen die ik herinner: Zandstra, van Olst, Zwarts, Iebema, "Jerommeke".

Leraarnamen die ik herinner: Zandstra, van Olst, Zwarts, Iebema, "Jerommeke". Leerlingen die ik o.a.herinner:Jan Harry Hoen, Greetje Jansons, Alberta de Boer, Dirk. We begonnen aan de Schoolstraat achter de Harmonie.

Tjerk Walles Mavo, 1971

enorm leuke tijd gehad op deze school.

enorm leuke tijd gehad op deze school. Met name de derde klas was pure pret: veel feesten en partijen en in de winter met de hele klas naar Thialf om te schaatsen. Een paar namen die ik me herinner: Kees (Janson), Martin (uit Stiens), Joyce (afkomstig uit Zoetermeer) Daarnaast vergeet ik de dochter van de koster van de pelikaankerk nooit meer ....(hoewel haar naam me even is ontschoten!)

Tjerk Walles Mavo, 1973

?