Titus Brandsmaschool

Jan Vermeerstraat / Mekkelholtspad in Enschede, ( Toon op kaart )

170 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Titus Brandsmaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 24
  • Schoolgenoten 170

Op Titus Brandsmaschool vind je 24 klassenfoto’s en 170 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 136

volksdansen.

volksdansen

2002, guusje

Leuke lessen van Ziekman met zijn goocheltrucjes.

Leuke lessen van Ziekman met zijn goocheltrucjes. Klasgenoten waren o.a. Annemarie, Miriam, Erna, Roeland, en Bert. Ooit groot feest op het plein voor de directeur gehoude, met een lang lint van aan elkaar geplakte stuivers en dubbeltjes enz.

2002, Deleted

meester Zekhuis de goochelaar Ik woon en werk sinds 1985 in het Westen (in Weesp) en kom nog wel met mijn 2 kinderen in de buurt van de school En dan denk je wel eens waar zijn de leerlingen gebleven.

meester Zekhuis de goochelaar Ik woon en werk sinds 1985 in het Westen (in Weesp) en kom nog wel met mijn 2 kinderen in de buurt van de school En dan denk je wel eens waar zijn de leerlingen gebleven. Theo Lucassen, Berty Oude Egberink, Jos v. Voorst. Addy Markslag, Frans Welbergen, Ton Tanhausen(?) Michel Marcus, Marcel van de Plas (onlangs d.d. 16-7-2003 voor het eerst in de Sauna in Puten tegen het lijf gelopen) mail: J.Lents ad ****** nl

2002, Jurgen
?