Titus Brandsma ULO / MAVO

Huissensestraat/Lobeliastraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

801 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Titus Brandsma ULO / MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 160
  • Schoolgenoten 801

Op Titus Brandsma ULO / MAVO vind je 160 klassenfoto’s en 801 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 483

Hallo ik ben Geert Holthaus.

Hallo ik ben Geert Holthaus. Sommigen kende mij ook bij mijn bijnaam "de Lange". Ik heb achteraf gezien best een leuke tijd gehad. Hr.Temming moest ik voor uitkijken, want die kwam bij mijn vader in de kappers zaak, dus alles werd verder verteld wat ik uitspookte. Mijn eerste GROTE liefde heb ik daar leren kennen in de derde klas. Tiny Nederveen heette ze. Als je dit mocht lezen Tiny, nog steeds het "allerboelst"! Je ankertje heb ik nog steeds in m'n auto hangen. Als iemand mij herkend zou ik het leuk vinden als je contact opnam. Ik woon nu in Zeeuwsvlaanderen al méér dan 35 jaar.

2002, Deleted

Tja, wel een leuke tijd geweest, prima leraren, nooit problemen mee gehad, denk ik.

Tja, wel een leuke tijd geweest, prima leraren, nooit problemen mee gehad, denk ik. Mijn klasseleraren waren poeh, das een goeie, in de 2e was het Janssen, 3e Besselink (gym), 4e was het Degen O-O (!) De 1e ben ik echt vergeten!

2002, Julian

De klassenfeesten en het Kerstfeest, Bionda zijn Franse lokaal en alle andere lokalen prachtig en gezellig ingericht Momenteel werk ik bij het LUMC, zoek op Han Belt en je vindt mijn mailadres.

De klassenfeesten en het Kerstfeest, Bionda zijn Franse lokaal en alle andere lokalen prachtig en gezellig ingericht Momenteel werk ik bij het LUMC, zoek op Han Belt en je vindt mijn mailadres.

2002, Han Johannes
?