Titus Brandsma

Jan Tooropstraat 4 in Almelo, ( Toon op kaart )

138 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Titus Brandsma, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 19
  • Schoolgenoten 138

Op Titus Brandsma vind je 19 klassenfoto’s en 138 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 99

Maar twee jaartjes gedaan, was...

Maar twee jaartjes gedaan, was wel iets strenger hier dan op de Maten in Oldenzaal. Ik kan me herinneren dat meneer Jansen me een keer, als grap (denk ik) heeft vastgebonden op de stoel met zijn judoband!

2003, Deleted

Ik kan me niet zoveel van mijn...

Ik kan me niet zoveel van mijn klasgenoten herinneren. Aleen dat ik goed bevriend was met Anke Heppenhuis (ofzoiets dergelijk)

2003, Deleted

Ik heb hele hele warme herinne...

Ik heb hele hele warme herinneringen aan m'n lagere schoolperiode. Het grote plein voor de school dat 's winters werd ondergespoten zodat je er kon schaatsen. Of meterslange glijbanen maken in de sneeuw. Knikkeren in de zandbak, spelen op het klimrek. Tot 's avonds laat voetballen op het plein. De namen van leraren als Vogt (hoofd van de school en leraar van klas 6), Heerink (klas 4 geloof ik, met die mooie dikke snor), juffrouw Gasthuis (was die niet een beetje hieper ?), juffrouw Huis in 't Veld. Wie herinnert zich het groene rapportboekje nog ? Het inzamelen van oud papier waar de hele school aan mee deed. De ochtendmissen in de Willibrordkerk (om de hoek bij m'n ouderlijk huis) op de woensdagen (om de week), waar de hele school dan bij aanwezig was ? De schaatswedstrijden op de plassen aan de Berlagelaan, ik heb nog een medaille hangen ergens.. En wie kent nog de "Tibdar", het schoolkrantje ? ik heb nog een exemplaar uit 1980 met stukjes van o.a. Rene Maathuis (daar is die weer), Sabine Nijhuis (wat een stuk was dat toen), Monique Poppe (jarenlang m'n vriendinnetje), Marion Schoenmaker etc. Ik zal de klassefoto's die ik heb op deze site zetten !

2003, Deleted
?