Titus Brandsma

Frans Halslaan in Amstelveen, ( Toon op kaart )

162 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Titus Brandsma, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 162

Op Titus Brandsma vind je 23 klassenfoto’s en 162 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 123

Mijnheer Thomas, die op 1 apri...

Mijnheer Thomas, die op 1 april een leerling bij andere leerkrachten een taallineaal liet halen en met krijtjes door de klas smeet, als er iemand zat te kletsen. Hij kon prachtig voorlezen met verschillende stemmetjes. Juffrouw Neuvel in de 4e, mijnheer De La Porte in de 5e en mijnheer Zandee in de 6e. Klasgenoten: Irene v/d Kerkhof, Bernadette Danenberg, Ingrid Krans (waar ben je??), Manuela, Marie-Loise Sinnige, Frank Rigter (nu acteur, wel eens op t.v. gezien!), Ferry van Doorenmalen, Lucas (2x?) Pieter de Boer, wiens moeder ons gymles gaf, Huub Commissaris, Cecilia Baurichter, Anneloor ten Asbroek, Renate Munnikes, Lideke Smits, Mary Vlaming, Desiree, Hildemarie

2002, Jose

Maan Zaag Fien Vier etc. Ik ko...

Maan Zaag Fien Vier etc. Ik kon niet zo goed breien.

2002, Deleted

Ik kwam midden in het jaar als...

Ik kwam midden in het jaar als nieuwe leerling (tegelijk met Eric Trel) in de derde klas bij juffrouw Neuvel. En op het schoolplein was toen hardrennen erg populair. Ik kon mij redelijk meten met Stef Ranken, weet ik nog. Ene Henny (die later Henk genoemd wilde worden) was altijd de snelste. Goede herinneringen heb ik aan meneer Peters en meneer Sandé (al weet ik niet zeker of die naam goed is). Veel leerlingnamen zijn me ontschoten, maar die van Rinie Steenvoorden rolt er nog zo uit. Vanwege jarenlange adoratie.

2002, Deleted
?