Tinbergen Toerisme

Groen van Prinsterlaan in Den Haag, ( Toon op kaart )

36 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Tinbergen Toerisme, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Tinbergen Toerisme foto

Op Tinbergen Toerisme vind je 1 klassenfoto’s en 36 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zat altijd in de leukste, drukste, stoutste klas, toch waren leraren dol op ons omdat we alles durven te zeggen en doen.

Zat altijd in de leukste, drukste, stoutste klas, toch waren leraren dol op ons omdat we alles durven te zeggen en doen. wij hadden altijd lol tijdens de lessen. Ik mis al die vrije dagen en lessen die uitvielen. Maar heb het ook erg getroffen met mijn baan. Ik werk als Office Manager bij de Tornak Groep (Training en Adviesbureau) in Amsterdam.

Tinbergen Toerisme, 1999

Leukste leraren; Wils, Wildman, Groenedijk.

Leukste leraren; Wils, Wildman, Groenedijk. Saaiste les; Kantoorpraktijk Leukste momenten; het was altijd lachen in de pauses (om kontje en stekeltje) iedereen weet wel wie ik bedoel

Tinbergen Toerisme, 1999

Rector van der Ham (bijnaam Ham-Kaas); zat altijd achter de jonge, knappe dames aan (te slijmen).

Rector van der Ham (bijnaam Ham-Kaas); zat altijd achter de jonge, knappe dames aan (te slijmen). Op zich wel een leuke tijd, voor al in de pauze. Bij leraar toerisme schreef ik altijd op bord, met school naar Parijs geweest. 1 jr toerisme gedaan zelf en daarna secretarieel 3 jr. Namen van docenten: Egberts... andere weet ik niet zo goed meer. Klasgenootjes: Esther, Sharon, Toria, Debbie (in rolstoel) , Danny (enige jongen), Czilla etc...***** me : ******* boppertje27. groetjes Sandra

Tinbergen Toerisme, 1992

?