Timotheusschool

Peperstraat 2 in Enkhuizen, ( Toon op kaart )

139 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Timotheusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Timotheusschool foto

Op Timotheusschool vind je 22 klassenfoto’s en 139 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Proberen ongezien in de pauze naar het snoepwinkeltje te gaan en daar voor voor een dubbeltje 10 kauwgomballen te laten uit tellen door het "bibber mannetje" (wisten wij veeldat deze man last had van de ziekte van Parkinson) Het door de vloerzakken van

Proberen ongezien in de pauze naar het snoepwinkeltje te gaan en daar voor voor een dubbeltje 10 kauwgomballen te laten uit tellen door het "bibber mannetje" (wisten wij veeldat deze man last had van de ziekte van Parkinson) Het door de vloerzakken van de piano van mevrouw Koolhaas (leeft ze nog?). Ach er zijn zoveel herinneringen...

Timotheusschool, 1970

Ach, deze school in de Peperstraat was echt fantastisch.

Ach, deze school in de Peperstraat was echt fantastisch. De straat werd tijdens "speelkwartier" afgezet met verkeersborden. Het gebouw was oud maar zeer gezellig. Zo ook de meesters en juffen. Juffrouw Kool, Meester Hoekstra en de Haan spreek ik nog wel eens maar hoe is het met Meester van Hal en Meester Laffra?

Timotheusschool, 1972

Het stieken stelen van schuimblokken bij Bibberi en hinkelen op de afgezette Peperstraat.

Het stieken stelen van schuimblokken bij Bibberi en hinkelen op de afgezette Peperstraat. De verhuizing naar de Driebanen en de fantastische leraren. Maandagochtend gebed met meneer de Haan en vervolgens goed opletten, want juffrouw Van der Sluis had een houten slipper klaar om stoute kinderen een lesje te leren.

Timotheusschool, 1973

?