timotheus school met de bijbel

graauwedijk in Overschild, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van timotheus school met de bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

timotheus school met de bijbel foto

Op timotheus school met de bijbel vind je 8 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kleine school, 2 lokalen en 1 meester.

Kleine school, 2 lokalen en 1 meester. 'k heb eerst meester Bos gehad en later meester Buist. Voor gymnastiek moesten we altijd wandelend naar de openb.school waar een gymlokaal bij was. Tevens het sportzaaltje voor het hele dorp.

timotheus school met de bijbel, 1975

Ik ben op deze school geweest vanaf 1956 en heb bij Juf Mollema en juf Schuil in de eerste drie klassen gezeten.

Ik ben op deze school geweest vanaf 1956 en heb bij Juf Mollema en juf Schuil in de eerste drie klassen gezeten. In de drie hoogste klassen zat eerst bij de meester van Bremen in de klas en aan het einde bij meester Bosch en meester Roorda en de laatse drie maanden van klas zes ben ik in Kampen op school geweest, bij meester Schaafsma.

timotheus school met de bijbel, 1956

Ik heb ook op deze school gezeten en zat in de klas bij Nicolien en Richard.

Ik heb ook op deze school gezeten en zat in de klas bij Nicolien en Richard. Als we straf hadden moesten we onkruid verwijderen uit de tuin van meester Bos.

timotheus school met de bijbel, 1970

?