Tilanus MAVO

Hommelseweg in Arnhem, ( Toon op kaart )

107 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Tilanus MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 14
  • Schoolgenoten 107

Op Tilanus MAVO vind je 14 klassenfoto’s en 107 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 71

Ten Velde en Wagenvoort voor wiskunde.

Ten Velde en Wagenvoort voor wiskunde. Ten Velde had van die geweldige uitspraken: Een man is een klierig persoon en een goed figuur is het halve werk. In de 3e naar (tenten)kamp in Vierhouten met Holtjer en Van der Kraats. Van der Kraats vertrok toen ik in de 4e klas zat naar Brussel. En verder als leerkrachten Jacobs, Holtjer, Kernkamp (die zelfs bij ons geen orde kon houden) Dikken, van der Kamp, Willemse (muziek) en Gorter.

2003, Deleted

Tekenen: van Weveren Muziek: Willemsen Directeur: de Goederen Wiskunde: ten Velde Engels: Holtjer Frans: Dikken Geschiedenis: van de Kraats Duits: van de Kamp .

Tekenen: van Weveren Muziek: Willemsen Directeur: de Goederen Wiskunde: ten Velde Engels: Holtjer Frans: Dikken Geschiedenis: van de Kraats Duits: van de Kamp

2003, Harm

Contact? Googlen maar.

Contact? Googlen maar. Deze school was eerder gevestigd in de Paterstraat. Ik bewaar weinig goede herinneringen aan deze school. Wel aan Henri en Lineke de Vos.

2003, Deleted
?