Threant College

WERKHORTS in Meppel, ( Toon op kaart )

105 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Threant College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 12
  • Schoolgenoten 105

Op Threant College vind je 12 klassenfoto’s en 105 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 94

SPW.

SPW

2002, Deleted

geen faforiete herinneringen.

geen faforiete herinneringen

2002, Deleted

De gezellige kooklessen en verpleegkunde van Ank die ook onze mentor was(helaas veel te vroeg overleden, ze was een top mens) Het was altijd keten en erg gezellig met allemaal meiden in de klas, wat soms ook wel veel hilariteit gaf.

De gezellige kooklessen en verpleegkunde van Ank die ook onze mentor was(helaas veel te vroeg overleden, ze was een top mens) Het was altijd keten en erg gezellig met allemaal meiden in de klas, wat soms ook wel veel hilariteit gaf. Met de rolstoel door het dorp, samen roken op het binnenplein. Drama lessen van Beate geloof ik, en dan onder elkaar doorkruipen en aan elkaar snuffelen, te gek voor woorden natuurlijk, maar wat een lol. Ik woonde op kamers tegen over Lord Nelson. Ik heb alleen maar leuke herinneringen aan deze school. Zou best eens een reunie willen! Ik ging veel om met Mathilda, Jantien, Marielle, Jolanda, Jacolien en Zwannie. Ben nu nog vriendin met Mathilda, zij was getuige bij mijn huwelijk.

2002, Deleted
?