Thorbecke H.B.S.

Willemsplein in Arnhem, ( Toon op kaart )

21 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Thorbecke H.B.S., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Thorbecke H.B.S. foto

Op Thorbecke H.B.S. vind je 10 klassenfoto’s en 21 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Not that many sharp memories left.

Not that many sharp memories left. The principal was Mr. Roorda, Teacher German was Herr Bolk, teacher Dutch was Mr. Drost and the math. teacher Mr. Voncke who had a major positive influence on my life. I should not forget Mr. Mulder, history, who could have had me expelled when he caught me placing stink bombs in class room doors, but he did not. My good friend was Bennie Snellenburg.

Thorbecke H.B.S., 1950

wandeltocht posbank.

wandeltocht posbank

Thorbecke H.B.S., 1951

**-**-2005 Favoriete herinneringen zijn de jarenlange kontakten met Wim van Veelen en Guus Tempelaar.

**-**-2005 Favoriete herinneringen zijn de jarenlange kontakten met Wim van Veelen en Guus Tempelaar. De geschiedenislessen van Mulder, rolslagbal met gymleraar Crane (de man die op zijn 65e nog een vlaggestok aan het wandrek kon maken en die het leuk vond als je hem zo hard mogelijk op zijn geharde buik-/maagspieren stompte); de met (gespeeld?) gemak gegeven economielessen van De Ronde die mij inspireerde tot het leraarschap bij het middelbaar onderwijs. Nederlands van Stemfers (Stumpie), Frans van Boomsma en Engels van Van der Haas De schooltoneelstukken met Jacques Luijer in de hoodrol, de school sportwedstrijden en natuurlijk de reis naar Frankrijk in 3 VW-busjes met de klas A5 in 1957.

Thorbecke H.B.S., 1952

?