Thomas van Vilanova (mavo)

Jan van Riebeeckstraat in Culemborg, ( Toon op kaart )

144 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Thomas van Vilanova (mavo), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Thomas van Vilanova (mavo) foto

Op Thomas van Vilanova (mavo) vind je 15 klassenfoto’s en 144 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

was een kleine school, heel gezellig, was een hechte groep leerlingen, herinner me vooral Otto Winter, de wiskunde leraar.

was een kleine school, heel gezellig, was een hechte groep leerlingen, herinner me vooral Otto Winter, de wiskunde leraar

Thomas van Vilanova (mavo), 1971

Een leuke school, ik heb leuke herinneringen aan mijn MAVO-tijd.

Een leuke school, ik heb leuke herinneringen aan mijn MAVO-tijd. Het meest is mij bijgebleven de achtervolging van de maatschappijleraar (naam ben ik vergeten) en de strenge leraar Duits, Zegers.

Thomas van Vilanova (mavo), 1969

De eerste kennismaking met deze school, waar ik alleen de eindexamenklas heb gevolgd, was een toespraak door de toenmalige directeur, de heer Baerveldt (?) Toen hij vertelde "als jullie dit jaar willen klaarkomen, zul je er hard aan moeten trekken!" Puber

De eerste kennismaking met deze school, waar ik alleen de eindexamenklas heb gevolgd, was een toespraak door de toenmalige directeur, de heer Baerveldt (?) Toen hij vertelde "als jullie dit jaar willen klaarkomen, zul je er hard aan moeten trekken!" Puber als ik was, moest ik daar verschrikkelijk om lachen en werd ik bijna subiet van school gestuurd. Het werd uiteindelijke het leukste jaar uit mijn middelbare-schoolleven.

Thomas van Vilanova (mavo), 1974

?