Theresia van Lisieux Kleuterschool

Kamerlingh Onnesstraat in Amstelveen, ( Toon op kaart )

30 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Theresia van Lisieux Kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 30

Op Theresia van Lisieux Kleuterschool vind je 7 klassenfoto’s en 30 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 21

Een kleuterschool is natuurlij...

Een kleuterschool is natuurlijk wel heel lang geleden. Maar toch heb ik er wel herinneringen aan. Voor het knutselen met lapjes stof. Wij hadden de minst leuke juf, Juffrouw Barendse. Juf Marga bleek later een buurmeisje te zijn, maar toen woonden wij nog niet naast haar. Het hoogtepunt was dat we naar de opnames van Rikkie en Slingertje zijn geweest. Mijn grote vriendin op die school was "Knotje" maar haar echte naam???? Marjolein komt in me op. De derde juf was trouwens Juf Rosemarie.

2003, Bernadette

Doordat Bernadette Danenberg s...

Doordat Bernadette Danenberg schreef dat ze op deze school had gezeten wist ik opeens de naam weer. Hallo Bernadette! Ik woonde tegenover je op de rembrandtweg boven de wijnhandel. Van deze school weet ik nog heel weinig. Ik heb nog wel een foto waar een juf op staat met kort donker haar. Volgens mij was ze wel lief. Mijn vriendinnetje van toen was Madeleine van Zoelen. Ik heb nog sporadisch kontakt met haar. De school tegenover de onze liep rond Pasen met van die mooie palm pasen stokken met een broodje in de vorm van een kip er bovenop. Wat wilde ik dat ook graag, maar onze school deed dat niet.

2003, Caroline

Oeps, dit is wel heel lang gel...

Oeps, dit is wel heel lang geleden. Natuurlijk die vieze melkflesjes, mijn kabouterkapstokje, Marion Driessen, Loes van Unen, Karin ten Kroode, en alle anderen. (Marion heeft een beter geheugen..)Was een leuke tijd.

2003, Renate
?