Theologische Hogeschool der Kerken in Nederland

Wilhelminapark 4 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

3 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Theologische Hogeschool der Kerken in Nederland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Theologische Hogeschool der Kerken in Nederland foto

Op Theologische Hogeschool der Kerken in Nederland vind je 0 klassenfoto’s en 3 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heet inmiddels al een heel aantal jaar: Theologische Universiteit der Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland.

Heet inmiddels al een heel aantal jaar: Theologische Universiteit der Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Heel goede tijd hier gehad... De dinsdagmiddagen aan de Molleruslaan bij Arie van der Zwan! En het ontstaan van Anaticula: met Arie vande Zwan, Niels den Hertog, Florimco van der Rhee, Gert Kortleven

Theologische Hogeschool der..., 1992

De novitiaatstijd bij PFSAR samen met Saskia Brasz, Marijke Korsuize, Henk mijnders en Wim Wüllschleger: pannenkoeken bakken bij Henk en Aurelia Jonkman in de schuur - op kennismakingsbezoek bij Bas Oosterbroek die me niet binnenliet omdat ik 2 minuten te

De novitiaatstijd bij PFSAR samen met Saskia Brasz, Marijke Korsuize, Henk mijnders en Wim Wüllschleger: pannenkoeken bakken bij Henk en Aurelia Jonkman in de schuur - op kennismakingsbezoek bij Bas Oosterbroek die me niet binnenliet omdat ik 2 minuten te laat was - we waren de formaliyteiten zó spuugzat, dat Rien Vrijhof ons ervan moest overtuigen dat het allemaal spel was. Een jaar later deed ik net zo hard mee om de novieten aan de tand te voelen. Verder nog tientallen andere herinneringen, te veel om hier neer te schrijven.

Theologische Hogeschool der..., 1976

PFSAR, de Cantorij, de zolder .

PFSAR, de Cantorij, de zolder ...

Theologische Hogeschool der..., 1979

?