Theodorus de Cellesschool

Janne Bouwensstraat 48 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

111 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Theodorus de Cellesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Theodorus de Cellesschool foto

Op Theodorus de Cellesschool vind je 40 klassenfoto’s en 111 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn onderwijzers (klas): 1: Broeder Honoratus 2: Juffrouw (naam kwijt); ze woonde in de Donkerslootstraat 3: meester Van Lieshout 4: meester Van de Kroft (of Krogt ? ) 5: Broeder Angelbert.

Mijn onderwijzers (klas): 1: Broeder Honoratus 2: Juffrouw (naam kwijt); ze woonde in de Donkerslootstraat 3: meester Van Lieshout 4: meester Van de Kroft (of Krogt ? ) 5: Broeder Angelbert. (6e klas op Kardinaal de Jongschool in Lombardijen). Broeder Angelbert van de 5e klas was een goeie vent. Ik heb volstrekt waardeloze herinneringen aan broeder Honoratus van de 1e klas, een jonge maar rancuneuze fanatiekeling. Eén positief ding moet ik hem nageven: hij kon boeiend verhalen vertellen. Godsdienst-verhalen en over de kabouter Unkepunkie. Ik ben na de 5e klas van school veranderd omdat ik er al klassen van te voren tegen opzag om in de 6e klas te zitten bij de nog ergere griezel broeder Leo. Ik woonde in Barendrecht en ging met de Ringelberg-bus naar school; later ook op de fiets. Mijn broer Theo zat ook op deze school, één klas lager. Hij is gelijk met mij, na afloop van het schooljaar in 1965, naar de Kardinaal de Jongschool in Lombardijen gegaan. Klasgenoten die ik nog weet uit mijn laatste klas op deze school (klas 5; 1964-1965) Adje Arends, Theo Bakker, Jos Bos, Paul v.d. Broek, Eddie Dam, Bennie Festen, (bijnaam "Bloemetje" in klas 1, vanwege het vele waterdrinken) Frans (?) Festen, (broer van Bennie) Jan Geenen, Ronnie de Gier, Rudi v.d. Hoeven, Arie Jansen, Ruud Kramer, Hennie Lakerveld, Willie van Leeuwen, (zelfde dag jarig als ik) Freddie van Oeffelen, Frans van Oorschot, Peter Oostveen, André Rasenberg, Wim Rasenberg, Jan Schroen, Theo Schroen, Hans Tellier, Theo Verhagen, Bertie Tenthof, Johan Tenthof, Hans Veenbrink, Jan Vos, Johnnie Wennekendonk, (voornaam kwijt)Westdijk, Koos Zwanenburg Klasgenoten die ik nog weet in klassen lager dan klas 5 Bennie van Hertom (klas 1 en 2) Gerard ’t Hoen (klas 1) Gerard Hogendoorn (klas 4 ?) René Keenen (klas 4 ?) Willie Koert (klas 2) (werd door de juffrouw van de 2e klas Guillaume Koert genoemd) Levinus Koppejan (klas 1 t/m ?) Frits v.d. Meerendonk (klas 1) Rens Muurs (klas 1) Cokkie Overbeek (klas 1 t/m 4) Lambert Pourquié (klas 1) Wout Winkelhuizen (klas 2) Ik zag bij een ander een klassenfoto uit 1962. Daarop staan een paar mensen die ik herken: Henk ’t Hoen, (broer van klasgenoot Gerard ’t Hoen, uit Barendrecht. Ze reisden ook met de Ringelberg-bus, evenals broer Anton ’t Hoen die een ongeval heeft gehad bij de halte Beukendaal-Odiliaschool) Frans Eenhuizen (uit Barendrecht, van de Dordtsestraatweg. Zijn broer Jos zat ook op de Cellesschool en was later koster in de kerk in Barendrecht. Toen ik in de derde klas voor het eerst op de fiets naar school ging, ben ik met Jos samen opgefietst) Robbie van de Kroef (uit Barendrecht, van de Oranjestraat, reisde ook met de Ringelberg-bus) C. van de Hoeven (broer van klasgenoot Rudi van de Hoeven).

Theodorus de Cellesschool, 1960

Ik had oa.

Ik had oa. les van broeder Angelbert, juffrouw Engels. Broeder Leo was een potentaat, die satanisch genoegen ondervond in het slaan van kinderen op hun billen. Ik ging vanuit Barendrecht elke dag met de bus Ringelberg op en neer.

Theodorus de Cellesschool, 1965

5e klasgenoten: Jan Pols, Bennie Eikenboom, Ans Meeuwsen, Fiona van Tienderen, Wim de Vos, Wim Boode, Edgar Willemsen, Yvonne Regard, Cockie Rasenberg, Margot Knoope (en Ton?) Anneke Trzebuniak, Ria van Raaij, Hans van Straten, Eddy van der Zeijden, Arie

5e klasgenoten: Jan Pols, Bennie Eikenboom, Ans Meeuwsen, Fiona van Tienderen, Wim de Vos, Wim Boode, Edgar Willemsen, Yvonne Regard, Cockie Rasenberg, Margot Knoope (en Ton?) Anneke Trzebuniak, Ria van Raaij, Hans van Straten, Eddy van der Zeijden, Arie Borsboom, Wim Braam, Rinie Houthuizen, Marcel Timmermans, Jos van Harmelen, Freddy Duhren, Ludo van Aalen, Michael Schiphorst (kon wel aardig tekenen geloof ik), Alfred Bouts, Wim Aarden, Gerard Hannot. Verder herinner ik mij de Cellesclub (daarvoor een koor) Op zolder was een gigantisch grote (althans voor die tijd) racebaan gemaakt.

Theodorus de Cellesschool, 1963

?