Theo Thijssenschool

Heesterpoort in Groningen, ( Toon op kaart )

54 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Theo Thijssenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Theo Thijssenschool foto

Op Theo Thijssenschool vind je 20 klassenfoto’s en 54 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het hoofd van de school was dhr.

Het hoofd van de school was dhr.Sikkema.Verder herinner ik me dhr.Sampon.Ik herinner me Karel Brink,die toen nog woonde in het oude slachthuis;ook Tonny (?),een roodharige vriend uit de Hortensiastraat.

Theo Thijssenschool, 1947

Ik weet een enkele naam nog, Juf Jansen zat in de 3e klas.

Ik weet een enkele naam nog, Juf Jansen zat in de 3e klas. Dit was een ouwe taart, ook dhr Samson, en de heer Leewerik ken ik nog In de 4e klas hadden we juf Snip. Daarna is de school een onderdeel geworden van de Jan van de Laanschool en zijn de leerlingen naar de Dr. de Bosschool gegaan aan de Begoniastraat. Ik had het geluk om tegen over de school te wonen, aan de Heesterpoort. De hoofdmeester van de Dr. Bosschool was in mijn tijd de heer van Oenen.

Theo Thijssenschool, 1956

Menner Siebring, ik was 6 jaar toen iK op deze school kwam.

Menner Siebring, ik was 6 jaar toen iK op deze school kwam. Omdat ik een jongere broertje had die niet meer op deze kon, omdat ze geen eerste klassers meer toe lieten. Zijn we naar de Dr. de Bosschool gegaan. We hadden in elke klas wel een Boskampje zitten . Ik was 7 jaar toen ik in de tweede klas.Dat was in 1959.

Theo Thijssenschool, 1957

?