Theo Thijssenschool

Nijkerklaan 9 in Den Haag, ( Toon op kaart )

591 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Theo Thijssenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Theo Thijssenschool foto

Op Theo Thijssenschool vind je 238 klassenfoto’s en 591 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb met heel veel plezier op deze school gezeten.

Heb met heel veel plezier op deze school gezeten. In de 1e en 2e klas bij juffr. Van der Gaag. De 3e en 4e klas weet ik niet meer en de 5e bij juffr. Graf. Ik moest altijd schoolblijven als ik mijn aardrijkskunde of geschiedenis niet geleerd had. Ik ben haar nu dankbaar want ik heb nu veel aardrijkskunde nodig en geschiedenis interesseert mij nu meer omdat ik met genealogie (stamboom) bezig ben. In de 6e klas bij meester Mul. Zie ook de digitale foto's. Na de lagere school naar de HULO in de Vermeerstraat. Daarna naar kantoor waar ik bij verschillende bedrijven heb gewerkt. Vanaf 1974 heb ik bij ABVAKABO FNV gewerkt. Ben nu met Flex. Ik heb verschillende hobby's, maar op het moment doe ik veel aan genealogie (stamboomonderzoek). [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Zie andere Theo Thijssenschool

Theo Thijssenschool, 1950

Ik kwam in de derde klas op deze school, meester van Zanen Meester Thomson , juf vd Hurk, meester Beekenkamp.

Ik kwam in de derde klas op deze school, meester van Zanen Meester Thomson , juf vd Hurk, meester Beekenkamp. Ik herinner mij goed: Wim Veenhuizen Ronnie Huber Hans Buchly Wendy Abrams De sportdagen op de voetbalvelden achter de school (Quicksteps) vond ik altijd een hoogtepunt in het schooljaar.

Theo Thijssenschool, 1965

Het schoolkamp, het bandje en het 50 jarig bestaan.

Het schoolkamp, het bandje en het 50 jarig bestaan. En natuurlijk AALLEEE leraren....?!

Theo Thijssenschool, 1976

?