theo thijssenschool

dalweg in Arnhem, ( Toon op kaart )

82 scholieren

Bekijk de volledige pagina van theo thijssenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 21
  • Schoolgenoten 82

Op theo thijssenschool vind je 21 klassenfoto’s en 82 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 69

Eerst op de Hommelseweg en later op de Braamweg.

Eerst op de Hommelseweg en later op de Braamweg. Met juffrouw Borderwijk en Berghuis en de meesters vd Zee , v Veldhuizen en Sybrandts. Toch wel een leuke tijd vooral in de zesde met de musical en het schoolreisje naar Loosduinen.

2003, Henriette

Heb ook op deze school gezeten werd later opgeheven en toen ben ik naar de princesMarijke school gegaan.

Heb ook op deze school gezeten werd later opgeheven en toen ben ik naar de princesMarijke school gegaan. Herinner nog de schooltandarts,die met een bus langs kwam.1e klas met juf Bordewijk. Ik weet niet meer welke klas maar ik dacht dat het was met dhr.Veldhuis,hij woonde boven de verfwinkel van Jan Willekes aan de spijkerlaan die later is afgebrand en ook onze raporten want die lagen bij hem thuis. M'n vriendjes toen waren: Menno,Paul,Harrie,Ronald,Jaap. We liepen altijd stiekum op het afdak van de fietsenstalling........heriner me ook nog Jose Hagelen van cafetje op klarendal was beetje verliefd op (heeft ze nooit geweten denk ik ) of het jaartal klopt zal ik nog eens nazien. Ik woonde toen in de St.Antonielaan 172 Met de klassefoto ben ik heel blij want die heeft Tanja erop gezet en nu heb ik ook weer een stukje van vroeger. Heb er nog wat namen bijgezet, kan er wat naast zitten.

2003, Ron

leuke tijd gehad, veel gevoetbald vooral het laatste jaar bij Siepie (meester Siebrands).

leuke tijd gehad, veel gevoetbald vooral het laatste jaar bij Siepie (meester Siebrands)

2003, Hans
?