theo thijssen mavo

onbekend in Amstelveen, ( Toon op kaart )

452 scholieren

Bekijk de volledige pagina van theo thijssen mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

theo thijssen mavo foto

Op theo thijssen mavo vind je 60 klassenfoto’s en 452 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eén jaartje op deze school gezeten.

Eén jaartje op deze school gezeten. Aan het eind van de eerste klas ging ik verhuizen naar Hoofddorp.

theo thijssen mavo, 1975

Kwam hier in de 2e klas op school, na een mislukt avontuur op de HAVO.

Kwam hier in de 2e klas op school, na een mislukt avontuur op de HAVO. 2e klas weet ik niet veel meer van. 3e klas was zeer de moeite waard, zie nu ook het verhaal van Esther en het singeltje. De enige plaats waar het echt werd gespeeld was op de intercom van school. School markt staat me ook nog bij. Wij deden pijltjes gooien op foto's van leraren, samen met de verkoop van knakworsten was dit en groot succes. Basketbal was mijn grote passie en de schooltournooien waren voor mij het hoogte punt van het jaar. Ook mijn eerste ervaring in een disco op uitnodiging van de 4e klas, dit speelde zich ergens af op de amsterdamse weg. Zwoele avond met veel schuivelen. 4e klas was wat versnipperd en erg kort. Geen echte klas meer.

theo thijssen mavo, 1969

Ben in de eerste klas blijven zitten, daar weet ik nog maar weinig namen van.

Ben in de eerste klas blijven zitten, daar weet ik nog maar weinig namen van. Met foto's komen er weer een paar naar boven. Gerda Kappert, Edwin Kimmel (kwam ik nog tegen op de bruiloft van mijn cheffin, blijkt voor haar man te werken) Paul Vorstermans (zie ik af en toe nog weleens) en een Dennis, dat was van de klas van 1981. Daarna weet ik er veel meer, zoals Hanita van der Vaart, Brigitte Dolderman, Frank den Held, Katinka Spiekman, Tirzah Cohen, Tom Vuijk, Shanen Debi Tewari, Victor Sekreve, Dennis Tax, Els van der Hilst, Niels Kooy, Steffy ... Stef Aupert, Pauline Zeij, martin Borsje en Emma Maltes Oliviera (weet niet of de achternaam helemaal goed is, anders sorry Emma.) Anita Haak, Remco ... Dasja Toder, Martijn Verschuur, Margot Quintin (ook niet helemaal zeker of dit goed geschreven is) en nog een paar, maar dan kom ik even niet op de namen. Op zich wel een leuke tijd gehad, had er meer van kunnen maken, maar dat is mijn eigen schuld. Paar jaar hopeloos (stilletjes) verliefd geweest. ga lekker geen namen noemen :-)))))

theo thijssen mavo, 1981

?