Tesselschadeschool

Hofdijkstraat 12 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

406 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Tesselschadeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Tesselschadeschool foto

Op Tesselschadeschool vind je 100 klassenfoto’s en 406 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op de klassenfoto staan slechts 3 klasgenoten niet benoemd.

Op de klassenfoto staan slechts 3 klasgenoten niet benoemd. En Ernst Koppejan, Huib van der Horst, Marianne Landman, Adriaan Wiersma en waarschijnlijk nog een paar anderen staan niet op de foto. In de 4e klas kregen wij alles over Drachten te horen van meneer Veening. Toen hij ziek was kwam eerst juf ?? en daarna juf Woudman. Meneer Mol in de 5e (in dat jaar ook getrouwd). Aan het einde van de 5e gingen we een week op schoolkamp naar Frederiksoord. Dat werd, meen ik, georganiseerd door de gemeente en was niet alleen voor onze school.

Tesselschadeschool, 1956

Mijn vriendinnetjes waren o.

Mijn vriendinnetjes waren o.a. Annette Huurdeman (nog steeds een goede vriendin), Anja Henneman, Jutha Kentrop en Marjan Kaleveld. Van de jongens herinner ik me Eric Vlaanderen, Herman Akkerman, broertjes Groesz (altijd pesten als je naar huis liep), Jan-Evert Vermeulen, Peter Stoop, Dirk Bakker (deed altijd eng met zijn wimpers) en Arthur van Wijk.

Tesselschadeschool, 1970

Hoi ik ben Ursula .

Hoi ik ben Ursula .Mijn ouderlijk huis was De Harmonie (bioscoop) wie kan ik nog voor me halen.Bonnie Eppinga,Jaco (schildersbedrijf had zijn vader)May Anema,Patrick,Sandra,AnnemarieJustin,Karin kuiper,Marcia Narzijl,Remco van doorn, Malvin Menno ,Dirk-Jan,Bennie jansen. De mooiste herrinering is toch wel schoolreisje texel hahahahaha

Tesselschadeschool, 1976

?