ter hautart

hatertseweg in Nijmegen, ( Toon op kaart )

370 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ter hautart, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ter hautart foto

Op ter hautart vind je 59 klassenfoto’s en 370 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben in de 3de klas blijven zitten en kreeg toen meer nieuwe vriendinnen.

Ben in de 3de klas blijven zitten en kreeg toen meer nieuwe vriendinnen. Suzanne en Marieke Janssen, Marieke is inmiddels al overleden veel te vroeg. Palmira van Oss ben ik nog steeds vriendin mee al 22 jaar nu is me zelfs achterna verhuist :) Verder kan ik me nog Claudia van den Berg herinneren en Lisette Engering die ook een goede vriendin is geweest we fietsen altijd samen naar school. Monique Brink Ursela Angela Jeroen Paula die zo goed kon zingen Favoriete leraren waren toch wel Ebbers die Duits gaf, meneer van Dijk van Engelse les, Jacobs van maatschappijleer. Juf Braam van Nederlands. Dilweg met de kikerogen ;) Kooijman en Kronenberg vond ik echt een ramp Siko Hondema waar ik nooit van hoefde na te blijven als ik te laat kwam, Vogel heb ik ooit opgesloten in zijn werkkast hihihihi

ter hautart, 1981

geweldige tijd.

geweldige tijd

ter hautart, 1983

Kan de verhuizing nog goed herinneren.

Kan de verhuizing nog goed herinneren. De ouders betaalden een bijdrage voor de groenvoorziening! De kooklessen, maatschappijleer op de hoge kubussen ( vooral video!, de verplichte zwemlessen. Namen die ik me herinner zijn: Gaby Vogel, Erwin Prinsen, Judith.. ( uit Neerbosch) Giselaine Jansen en een hoop gezichten zonder naam helaas! Ben ontzettend benieuwd hoe het met jullie gaat!

ter hautart, 1979

?