Technische school

Tuijl van Serooskerkenstraat in Voorburg, ( Toon op kaart )

138 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Technische school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Technische school foto

Op Technische school vind je 37 klassenfoto’s en 138 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Aan de Vlietschool heb ik veel leuke herinneringen: smeden en lassen en werken met oa.

Aan de Vlietschool heb ik veel leuke herinneringen: smeden en lassen en werken met oa. draaibanken was prachtig! Na een 'brugjaar' werd ik opgeleid voor het diploma Machine Bankwerken. Sommige klasgenoten (in 2M6 en 3M2) herinner ik mij nog goed: zoals Roy Dokter, Ronald Visbeen en Eddy Donkersloot, veel anderen vooral van gezicht. Ook de leraren Rotteveel, De Lange, Van Dam en Burgers staan messcherp en zeer positief in mijn herinnering, zij waren goed voor mijn vorming als puber. Na de opleiding heb ik kort bij de Gasfabriek in DH gewerkt maar stapte in 1965 over op verkoop bij een IJzerwaren Vakhandel. Vanaf 1984 heb ik, tot aan m'n pensioen in februari 2012, voor DORMA GmbH vooral architecten en aannemers geadviseerd op het gebied van Hang- & Sluitwerk en Automatische deuren.

Technische school, 1960

De klassen 1F, 2M4 en 3M3 daarna de avondschool voor autoherstellen.

De klassen 1F, 2M4 en 3M3 daarna de avondschool voor autoherstellen

Technische school, 1956

Muziek van dhr.

Muziek van dhr. Mars Metaal van dhr. Visser. Hoogtepunt het jaarlijks kampioenschap zitvoetbal. In 1969-1970 werd de Technische school samengevoegd met de Vlietschool en ging daarna onder die naam verder.

Technische school, 1967

?