Tarsisiusschool , Oogdynschool

Haringvlietweg in Den Helder, ( Toon op kaart )

113 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Tarsisiusschool , Oogdynschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Tarsisiusschool , Oogdynschool foto

Op Tarsisiusschool , Oogdynschool vind je 25 klassenfoto’s en 113 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

klas 3 juf brinkman.

klas 3 juf brinkman. juf dol

Tarsisiusschool , Oogdynschool, 1964

Toneelspelen en musical op het podium boven in de school, voetballen met als goal het hokje naast de fietsenstalling, de meiden gevangen houden in datzelfde hokje en inderdaad ook aan de martelpaal (vlaggenmast), emailleren en tekenen bij Broeder Paternus

Toneelspelen en musical op het podium boven in de school, voetballen met als goal het hokje naast de fietsenstalling, de meiden gevangen houden in datzelfde hokje en inderdaad ook aan de martelpaal (vlaggenmast), emailleren en tekenen bij Broeder Paternus, de Kale Koster uitschelden voor KK, gym bij OKK, Juf Dol, Meester Pennings, Zuster Ignatia, de angst als ik die bus van de schooltandarts zag staan, schooltuintjes enz.enz

Tarsisiusschool , Oogdynschool, 1969

Gymen bij de O.

Gymen bij de O.K.K., mijn favoriet was "apekooien".Verkeerslessen op de linievelden,schooltuinen. oorlogje spelen met "de jongens" in het Kennedy-park. "Franse tikieloop"op het schoolplein, emaileren tijdens handenarbeid enz.enz.

Tarsisiusschool , Oogdynschool, 1975

?