Tarcisiusschool

smeekweg in Laren, ( Toon op kaart )

158 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Tarcisiusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Tarcisiusschool foto

Op Tarcisiusschool vind je 38 klassenfoto’s en 158 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik weet nog hoe we inderdaad voetbalden op het schoolplein, de zesdeklassers bij de fietsenstalling (Ajax tegen Feijenoord) en de vijfdeklassers achteraan op het schoolplein.

Ik weet nog hoe we inderdaad voetbalden op het schoolplein, de zesdeklassers bij de fietsenstalling (Ajax tegen Feijenoord) en de vijfdeklassers achteraan op het schoolplein. Dan ging de fluit van Van Trigt (die je zo akelig in je wang kon knijpen) en dan moest iedereen in rijen van twee achter elkaar staan, alle zeven klassen (er was één gecombineerde klas bij Van Tol). En dan gingen de klassen één voor één naar binnen. Dat zie je tegenwoordig niet meer. Herinner me ook een keer dat meester Jan Vos zo kwaad was dat hij de borstel van het bord naar iemand toesmeet. Ik weet niet meer wie het was, maar hij smeet de borstel gewoon naar Vos terug. Zie bij Ton Vos nu ook de foto van ons jaar, die foto is genomen in 1972.

Tarcisiusschool, 1966

niet zo veel [goed] herinneringen aan de school.

niet zo veel [goed] herinneringen aan de school. wel bijvoorbeeld de horror van de schooltandarts en een nogal irritante leraar 6e klas.

Tarcisiusschool, 1972

cafe puijk aan de overkant.

cafe puijk aan de overkant. juffrouw verkerk vd 1e klas. Broeders waarvan sommige aardig en andere etters waren.

Tarcisiusschool, 1960

?