Talmaschool

Dr. Kuyperstraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

254 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Talmaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 78
  • Schoolgenoten 254

Op Talmaschool vind je 78 klassenfoto’s en 254 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 199

Op een dag in 1952 werd zomaar, gratis de eerste Donald Duck uitgereikt na schooltijd! Prachtig en je kon nog een echt horloge winnen ook!.

Op een dag in 1952 werd zomaar, gratis de eerste Donald Duck uitgereikt na schooltijd! Prachtig en je kon nog een echt horloge winnen ook!

2002, Theo

Nu ik weer eens deze site bezoek zie ik toch wel wat bekende namen tevoorschijnkomen, zoals Rob Vankan van de Paasberg, zusjes Wessels van de monnikensteeg, Arie van Laar van de Beukenlaan en nog veel meer.

Nu ik weer eens deze site bezoek zie ik toch wel wat bekende namen tevoorschijnkomen, zoals Rob Vankan van de Paasberg, zusjes Wessels van de monnikensteeg, Arie van Laar van de Beukenlaan en nog veel meer. Echt leuk om deze namen en hun verhalen weer eens te lezen. Op zich wel een leuke tijd geweest daar, alleen jammer dat de Talmaschool geheel is afgebroken, na de Talmaschool nog een Slagersschool geweest en nu komen of staan daar woningen. Ik heb enkele foto´s hier neergezet, zal vast wel bekend voorkomen, heb je interesse heb ik eventueel meerdere foto´s maar dan moet je even een mailtje sturen

2003, Deleted

Gezellige leuke lagere school.

Gezellige leuke lagere school.

2003, Deleted
?