't Zonnewiel

Bongerdstraat 4 in Almere, ( Toon op kaart )

77 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 't Zonnewiel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

't Zonnewiel foto

Op 't Zonnewiel vind je 3 klassenfoto’s en 77 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik werk al bijna 10 jaar op deze school, ik word bijna een fossiel hier ;-) Het is leuk om alle oud-leerlingen te zien bij de musical, met stages e.

Ik werk al bijna 10 jaar op deze school, ik word bijna een fossiel hier ;-) Het is leuk om alle oud-leerlingen te zien bij de musical, met stages e.d.! Aan alle kinderen (intussen groter dan ik ;-) die bij ons op school hebben gezeten: hoe is het ermee???

't Zonnewiel, 1994

Ik heb eerst een jaar in groep 7 bij meester Ton en in groep 8 bij meester Olof gezeten.

Ik heb eerst een jaar in groep 7 bij meester Ton en in groep 8 bij meester Olof gezeten. Samen met Mirella, Alessandra en Nandini was het een gezellige boel. Het was leuk toen juf Joly op school kwam toen ik in groep 8 kwam, want daar heb ik nog 2 jaar bij in de kleuterklas gezeten en toen ze op het zonnewiel kwam zat me jongste zusje bij Joly en Anita. Ik heb superveel leuke herinneringen aan school en vooral het afscheidslied in groep 8 was supergeinig. Tjemig, al bijna 7 jaar geleden toen ik van de basisschool naar de Havo ging. Daarna heb ik een jaar Hotelmanagement gedaan en nu werk ik gezellig bij BCC. Heb inmiddels me rijbewijs, een superlieve vriend en ben nu bezig met een HEAO opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam (amstelstation), Commerciele Economie. Superleuk, ben in februario 2004 begonnen, dus moet nog 4 jaar. Groetjes aan alle meesters en juffen die ik heb gekend.

't Zonnewiel, 1994

De preken van meester Herman over sterretjes en zonnetjes.

De preken van meester Herman over sterretjes en zonnetjes.

't Zonnewiel, 1997

?