't Wijdtveld

Boerenweg 22 in Arcen, ( Toon op kaart )

95 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 't Wijdtveld, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
't Wijdtveld foto

Op 't Wijdtveld vind je 10 klassenfoto’s en 95 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke herinneringen? Die zijn er genoeg! Op bezoek bij gymjuffrouw Ellen, die in mijn herinnering een halve dierentuin achter het huis had.

Leuke herinneringen? Die zijn er genoeg! Op bezoek bij gymjuffrouw Ellen, die in mijn herinnering een halve dierentuin achter het huis had. Eens in de zoveel tijd nodigde ze leerlingen thuis uit, die trouw oude restjes brood en groenten voor haar dieren meenamen. En natuurlijk het documentatiecentrum, dat geraadpleegd werd als we weer eens een project moesten maken. Sindsdien ben ik altijd dol geweest op ouderwetse opzoekkaartsystemen in bibliotheken. En datzelfde documentatiecentrum waar we met een clubje van een man of tien apart rekenles hadden, omdat we toevallig een half boek voorlagen op de rest. En natuurlijk was het het leukst dat je dan even een uurtje zelf je gang kon gaan, zonder meester of juf :) En niet te vergeten het zesdeklasserskamp, in Wellerlooi achter het Visrestaurant. Slapen in van die bouwvallige barakken, leuke spellen en natuurlijk het traditionele kampvuur.

't Wijdtveld, 1978

Nou hier heb ik dus mijn eerste schooljaren meegemaakt.

Nou hier heb ik dus mijn eerste schooljaren meegemaakt. De dingen die me het meeste zijn bijgebleven zijn o.a de tig meters lange tekening (met daarop enkele gemeentewerkers incl. voertuigen) die ik samen met Chris Rothoff heb gemaakt in de vrije uurtjes als ik klaar was met rekenen/ taal etc. Verder de tijd in het documentatiecentrum... we zaten hier met een aantal leerlingen apart tijdens enkele vakken (zoals taal/ rekenen en aardrijkskunde), er werd hier altijd heel hard lol gemaakt!

't Wijdtveld, 1981

Op de kleuterschool bij juffrouw Antje! Rozenbottels bij elkaar in de kledng stoppen, jeukte als de ziekte.

Op de kleuterschool bij juffrouw Antje! Rozenbottels bij elkaar in de kledng stoppen, jeukte als de ziekte..tot mijn 9e was het wel gezellig, Mr Thijssen was een schat van een leraar. heidy en ik haalden altijd kattekwaad uit, (tot ons eerste proces verbaal toe) omdat we de koeien los hadden gelaten die vervolgens op de snelweg liepen, haha..kan er wel een boek over schrijven..

't Wijdtveld, 1979

?