'T Valder (voorheen 't Startschot)

Belvauer 62 in Landgraaf, ( Toon op kaart )

121 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 'T Valder (voorheen 't Startschot), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

'T Valder (voorheen 't Startschot) foto

Op 'T Valder (voorheen 't Startschot) vind je 18 klassenfoto’s en 121 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

tot groep 4 op deze school gezeten! aardig naar mijn zin gehad op HELlebrand na dan .

tot groep 4 op deze school gezeten! aardig naar mijn zin gehad op HELlebrand na dan ..

'T Valder (voorheen 't Star..., 1982

st.

st. jozef school was super! maar 't valder was ook niet verkeerd!!

'T Valder (voorheen 't Star..., 1992

Wat een leuke tijd om aan terug te denken! Mij staat nog altijd het meeste bij dat we een Soundmixshow hadden waar we tweemaal Europe nadeden.

Wat een leuke tijd om aan terug te denken! Mij staat nog altijd het meeste bij dat we een Soundmixshow hadden waar we tweemaal Europe nadeden. Mijn LP is de hele klas rondgeweest toen! En natuurlijk onze afsluitende Musical "Adieu Paris"... onvergetelijk! aaah... ik droom meteen weer weg in die hele periode... het begin van Sky Channel ( Fun Factory!), transformers, he-man, Star Wars... Verder weet ik ook nog dat we in een jaar één uur extra moesten komen in de vakantie omdat we een uur te weinig les hadden gehad, toen hebben we de tekenfilm "Lord of the Rings" gekeken! Oh man, en al die schoolreisjes... wat een toffe tijd was het!

'T Valder (voorheen 't Star..., 1981

?